lauantai 25. heinäkuuta 2009

Suuteleva pari



Eilen mounttasin uudet leimasimet ja tein ensimmäisen korttini niillä. Tällä kertaa suuteleva pari pääsi korttiin ja tämä käy mielestäni niin hää- kuin kihlajaiskortiksi.

Helmiäiskortti

Taavan ja Tarun innoittamana kokeilin minäkin helmiäiskortin tekoa. En nyt tiedä menikö konkareitten sääntöjen ja ohjeiden mukaan, mutta jonkinlainen toteutus tämäkin. Tällä tavalla saa kyllä suhteellisen nopeasti näyttäviä kortteja.



Skannasin kuvan, kun ei ollut kameraa lähettyvillä, joten lopputulos näyttää kyllä tosi vaalealta; ei juuri miltään. Mutta toi Blue Ridgen leimakuva on ihana, ihailkaahan sitä.



Tässä kortissa kokeilin kiiltäväpintaista kartonkia, jota joskus on tullut kokonainen pino ostettua, mutta sille en oikein ole käyttöä löytänyt. Ajattelin, josko se soveltuisi tähän tekniikkaan. Lopputulos ei ole niin hienostunut kuin helmiäiskartonkia käyttäen, mutta menettelee. Värit tulevat kirkkaampina esille.
Tämä purjelaiva on Inkadinkadon.

perjantai 24. heinäkuuta 2009

Apua kaivataan...

Vinkatkaahan ihanaiset askartelunystäväni miten leikkaatte esim. taustapaperit sopivankokoiseksi ellette leikkaa niitä esim. Cuttiksella? Hermot meinasivat taas äsken mennä, kun käytin saksia tai askarteluveistä ja viivotinta. Aina tulee reunoista epätasaiset ja kun riittävän kauan yrität saada suoraa reunaa alkaa paperi jo ollakin liian pieni. Firmassa olisi paperileikkuri, mutta se on mielestäni kömpelön suuri tällaista leikkaamista ajatellen. Oisko hyviä ehdotuksia millä helposti siistiä leikkausjälkeä?? Kiitos etukäteen kaikille, jotka viitsivät jakaa kokemuksiaan tästä asiasta. :)

Uusia leimasimia

Sain jossain vaiheessa askarteluystävältäni Tuulalta Whipper Snapperin leimakuvia "A June Wedding" valmiiksi embossattuina. Ihastuin kuvaan niin, että olisin halunnut leimasimen itselleni vaan ei sitä mistään löytynyt ei edes Whipper Snapperin omasta kaupasta. Viime viikolla toivorikkaana kävin katsomassa jälleen Whipper Snapperin sivuja ja iloiseksi yllätyksekseni leimasin oli tullut kauppaan. Lisäksi löytyi muita samankaltaisia yksinkertaisen tyylikkäitä leimasimia, joihin ihastuin totaalisesti. Pakkohan ne oli sitten tilata. Uskoisin, että näillä saa tehtyä upeita embossattuja kortteja. Lisäksi olin iloinen, että vaihtoehtona oli ottaa unmounted versio, koska silloin ne saa yleensä tulemaan halvemmalla postimaksulla kuin puupalikalliset.


keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Ruusula

Lupasin aiemmin laittaa tänne muutaman kuvan "Ruusulastani". Tila on niin pieni ettei kuvaaminen taidoillani ollut helppoa, mutta eiköhän näistä kuvista saa jonkinlaista käsitystä minkätyylinen pieni kesähuone (siis ent. leikkimökki) mulla on takapihallamme.




Pientä viimeistelyä vielä on, mutta pääosin huone alkaa olla valmis. Toivottavasti tulee edes joku hetki, jolloin voin täällä esim. lueskella rauhassa. Loma alkoi maanantaina, mutta koko ajan tuntuu olevan vaan jotain menoa. Siksi ei askartelurintamallakaan ole tapahtunut yhtään mitään.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Kiitosta kera ruusujen

Tämän kiitoskortin tein ystävättäreni siskolle, joka myi vanhan puusohvansa puoli-ilmaiseksi "Ruusulaani". "Ruusula" on vanha leikkimökkimme, jota viime kesänä vähän laajennettiin niin sain siitä oman kesähuoneen. Siellä saan sitten mielin määrin sisustaa romanttisesti ruusuin ja ruuduin. Romanttisesta tyylistä pidän kovasti, mutta se ei sovi kotiimme eikä varsinkaan ole mieheni mieleen. Verhokangas on jo ostettuna samoin sohvan patjanpäällinen kunhan vielä ehtisi tehdä ompelutöitä. Voin laittaa muutaman kuvan tänne blogiini kesäkammaristani kunhan saan tekstiilit valmiiksi.

Muistin, että varastoissani on muutama Mangolian penkkikuva ja sehän sopi tähän aiheeseen loistavasti. Ja ruusuja pitää olla runsaasti - tottakai. Kameralla en saanut millään kunnollista kuvaa, joten päädyin skannaamaan kuvan. Värit kyllä kärsivät kovasti skannaamisesta samoin kuin tuo sydän, jossa on glossy accentia.